Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: У Београду одржана промоција новогодишњег програма и црногорских ски центара

Саопштење: У Београду одржана промоција новогодишњег програма и црногорских ски центара
Датум објаве: 15.11.2019 14:34 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма

У Београду је у организацији Националне туристичке организације Црне Горе и Министарства одрживог развоја и туризма, уз подршку Амбасаде Црне Горе у Београду, одржана конференција за медије на којој су представљени програми дочека Нове године у Црној Гори и понуда за зимску туристичку сезону.

Представници локалних туристичких организација Бара, Будве, Тивта, Котора и Херцег Новог, хотелске групе Монтенегро Старс и Будванска ривијера и Фалкенстеинер Хотел Монтенегро, представили су вишедневне забавне програме и концерте неких од регионално најпознатији извођача, који ће бити организовани на градским трговима и у хотелима широм земље током новогодишњих празника. Прес конференцији у Београду присуствовали су многи од ових популарних извођача (Тропико банд, Амадеус бенд, Хари Варешановић, Невена Божовић, Лена Ковачевић, Александра Пријовић, Неверне Бебе, Харис Џиновић, Хуа Хуа банд, Милиграм, Неда Украден и други) који су са своје стране позвали грађане Србије да њихов избор празничне дестинације буде управо Црна Гора. Поред тога, директор Скијалишта Црне Горе Милош Поповић представио је актуелну понуду за ову сезону и богат забавни програм, у којем ће учествовати позната имена из региона: Индира Форза, Јелена Розга, Дзенан Лончаревић, Леxингтон банд и други.

Прес конференцији присуствовали су представници телевизија РТС, Б92, Прва, Пинк, Коперникус, Хаппy, Делта, Гранд, дневних новина Блиц, Курир, Ало, Новости, Информер, Политика, Српски телеграф, магазина, Сторy, Туристицки свет, ТУ магазин, Свет, Скандал, Хелло, Стар и други. Након преса, за медије и званице уприличена је дегустација црногорских специјалитета.

Промоција у Београду наставља се данас и сјутра цјелодневним догађајима у два београдска тржна центра, који пружају прилику грађанима Београда и Србије да се упознају са новогодишњим програмом и понудом црногорских ски центара. У организацији Националне туристичке организације Црне Горе у тржним центрима Биг фасхион и Ада Малл наступиће ДЈ-еви, Леонтина са дјечијим хором Чаролија, Унцаунца банд, док ће се најмлађи забављати уз Деда Мраза, исцртавање лица и новогодишње поклоне.

У оквиру промоције у Београду планирано је и гостовање представника локалних туристичких организација Будве, Тивта, Херцег Новог и Котора на РТС-у, а представника НТОЦГ и Бара на Хаппy ТВ.

Видео материјал са преса доступан је на www.инфобиро.тв.


Национална туристичка организација Црне Горе