Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Туристичка понуда Црне Горе у Сингапуру

Саопштење: Туристичка понуда Црне Горе у Сингапуру
Датум објаве: 17.10.2019 11:59 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе у оквиру регионалне сарадње на удаљеним тржиштима са Туристичком организацијом Србије и Агенцијом за промоцију и подршку туризму Сјеверне Македоније учествује на сајму „ИТБ Асиа” који се одржава од 16-18.октобра у Сингапуру.

Туристичка понуде Црне Горе представља се на заједничком штанду под слоганом „Западни Балкан – раскршће цивилизација“ (Wестерн Балканс – цроссроад оф цивилизатион).

Туристи из Азије током свог боравка у Европи планирају углавном посјетити више земаља за што краће вријеме, те су посјетиоци сајма исказали највише интересовања за вишедневне балканске регионалне туре које обухватају разгледање природног и културног наслеђа.

Представници Црне Горе одржали су састанке са агенцијама из Малезије, Филипина, Индонезије, Индије и Кине. На састанцима је закључено да треба покренути питање визних олакшица за Филипине, Индонезију и Индију имајући у виду да туристи из Малезије могу без виза путовати у Црну Гору и да гости из Кине имају поједностављену визну процедуру.

На сајму „ИТБ Асиа“ у Сингапуру своју понуду представља и стратешки партнер НТО ЦГ, Туристичка агенција Монтенегро Тоурист Сервице.

ИТБ Асиа Сингапур је тродневни Б2Б сајам за туристичку индустрију; осмишљен је да постане главни догађај за азијско-пацифичку туристичку индустрију, слично као и његов матични догађај - ИТБ Берлин. На овом сајму су међународни излагачи из свих сектора у оквиру туризма и путовања и водец́е путничке компаније азијско-пацифичке области.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе