Manja slova Veća slova RSS
>

Javni poziv za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija kao podršku za izradu Akcionih planova najugrozenijih vrsta koji moraju biti razvijeni u okviru EU Direktive o habitatima i pticama

Javni poziv za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija kao podršku za izradu Akcionih planova najugrozenijih vrsta koji moraju biti razvijeni u okviru EU Direktive o habitatima i pticama
Datum objave: 01.04.2019 11:27 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 041/18), objavljuje:

JAVNI POZIV

za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija kao podršku za izradu Akcionih planova najugrozenijih vrsta koji moraju biti razvijeni u okviru EU Direktive o habitatima i pticama

Javne konsultacije će trajati 15 dana, od 1. aprila do 15. aprila 2019. godine.

Poziv za učešće u konsultacijama Ministarstvo upućuje nevladinim organizacijama zainteresovanim za pitanja iz oblasti zaštite prirode.
Konsultacijama se obezbjeđuje informisanje i učestvovanje nevladinog sektora o planiranim aktivnostima pri izradi Akcionih planova najugrozenijih vrsta koji moraju biti razvijeni u okviru EU Direktive o habitatima i pticama.
Komentare, inicijative, predloge i sugestije možete slati putem e-mail-a na adresu dragana.raonic@mrt.gov.me i na portalu e-uprave ili poštom na adresu:

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske brigade 19, 81000 Podgorica
(sa naznakom “Javne konsultacije – Akcioni planovi najugrozenijih vrsta koji moraju biti razvijeni u okviru EU Direktive o habitatima i pticama“).

Kontakt osoba za koordinaciju konsultacija je: Dragana Raonić Popović, e-mail dragana.raonic@mrt.gov.me  tel., 020 446 233, Fax: +382 20 446 215.

Prilog: Sektorska analiza za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz Budžeta Crne Gore u 2019. godini