Мања слова Већа слова РСС
>

Јавни позив за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за утврђивање "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције

Јавни позив  за консултације  заинтересованих невладиних организација као подршку за утврђивање "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције
Датум објаве: 27.07.2018 14:44 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18), објављује:


ЈАВНИ ПОЗИВ

за консултације заинтересованих невладиних организација као подршку за утврђивање "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције 

Јавне консултације ће трајати 15 дана, од 27. јула до 10. Августа 2018. године.

Позив за учешће у консултацијама Министарство упућује невладиним организацијама заинтересованим за питања из области заштите природе.

Консултацијама се обезбјеђује информисање и учествовање невладиног сектора о планираним активностима успостављања Натуре 2000, у циљу утврђивања "Листе врста забринутости (Унион Цонцерн )" инвазивних и страних инвазивних врста и мапирању њихове дистрибуције..

Коментаре, иницијативе, предлоге и сугестије можете слати путем е-маил-а на адресу драгана.раониц@мрт.гов.ме и на порталу е-управе или поштом на адресу:

Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде 19, 81000 Подгорица
(са назнаком “Јавне консултације – успостављање мреже Натура 2000 у Црној Гори “).

Контакт особа за координацију консултација је: Драгана Раонић Поповић, е-маил драгана.раониц@мрт.гов.ме тел., 020 446 233, Фаx: +382 20 446 215.