Мања слова Већа слова РСС
>

Извјештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о планирању простора и изградњи објеката

Извјештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о планирању простора и изградњи објеката
Датум објаве: 16.04.2020 07:02 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


У складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист Црне Горе", бр. 41/18) Министарство одрживог развоја и туризма објављује:

Извјештај о спроведеној јавној расправи о
Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о планирању простора и изградњи објеката

Јавни позив за јавну расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о планирању простора и изградњи објеката објављен је 28. фебруара 2020. године на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е-управе. На овај начин, сви заинтересовани субјекти, позвани су да до 18. марта 2020.године, дају своје примједбе, предлоге и сугестије.

Имајући у виду интересовање јавности за Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о планирању простора и изградњи објеката, као и привремене мјере против ширења корона вируса које је донијела Влада Црне Горе а због којих је заинтересованој јавности потребно више времена да обједини своје предлоге и сугестије, Министарство одрживог развоја и туризма продужило је Јавну расправу до 1. априла 2020. године. Обавјештење о наведеном објављено је 18. марта 2020. године на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е-управе, а 19. марта 2020. године у штампаном медију “Побједа”.

Јавна расправа спроведена је достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном или електронском облику на е-маил: јавна.расправа@мрт.гов.ме или на адресу Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде бр.19, Подгорица.

Извјештај о спроведеној јавној расправи се налази на ОБРАСЦУ 5.