Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Предлогу закона о управљању отпадом

Јавна расправа о Предлогу закона о управљању отпадом
Датум објаве: 31.08.2018 14:59 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће 

ЈАВНУ РАСПРАВУ 
О НАЦРТУ ЗАКОНА О УПРАВЉАЊУ ОТПАДОМ

ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ:

1. Јавна расправа ће трајати до 10. октобра 2018. године.

2. Јавна расправа се организује:
- постављањем Нацрта закона о управљању отпадом на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа;
- постављањем Нацрта закона о управљању отпадом на порталу е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа;
- постављањем Нацрта закона о управљању отпадом на интернет страници Архус центара Подгорица и Беране www.архус-центри.орг.ме и Архус центра Никшић www.озон.орг.ме.
- у форми трибине која ће бити одржана у четвртак, 4. октобра 2018. године у Мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 09:00 х. 

3. Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Нацрта закона о управљању отпадом. 

4. Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије доставити у писаној или електронској форми до 10. октобра текуће године Министарству одрживог развоја и туризма на сљедећи начин:

- на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;
- на портал Е-Управе или
- преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрта закона о управљању отпадом)
- Контакт особа за координацију консултација је: Игор Јовановић, е-маил игор.јовановиц@мрт.гов.ме тел., 020 446 345, Фаx: +382 20 446 215.