Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 10 – Спила – Рисан – Рт Бања" - Котор

Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Сектор 10 – Спила – Рисан – Рт Бања" - Котор
Датум објаве: 30.04.2018 11:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 04.05.2018.годинедо 18.05.2018. године, одржати

ЈАВНА РАСПРАВА
о Нацрту Државне студије локације "Сектор 10 – Спила – Рисан – Рт Бања" - Котор

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом Државне студије локације "Сектор 10 – Спила – Рисан – Рт Бања" – Котор.

Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне предлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Државне студије локације "Сектор 10 – Спила – Рисан – Рт Бања" - Котор. 

У току јавне расправе, у сарадњи са општином Котор биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа бити презентован од стране обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Котору у скупштинској сали палате Бизанти, 11.05.2018. године од 12.00-14.00 х.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа  ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, Подгорица, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 303, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за урбанизам, грађевинарство и просторно планирање Општине Котор, сваког радног дана од 09 до 11 часова. 

Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.мрт.гов.ме,  порталу Е-управе www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа,  а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме,  портал Е-управе или на архиву Министарства одрживог развоја и туризма, ИВ пролетерске 19 у Подгорици.