Мања слова Већа слова РСС
>

Јавну расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о хемикалијама

Датум објаве: 25.02.2016 13:12 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ
О НАЦРТУ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ХЕМИКАЛИЈАМА

ПРОГРАМ РАСПРАВЕ:

1. Јавна расправа ће трајати до 5. априла 2016. године.

2. Јавна расправа се организује:
- постављањем Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о хемикалијама на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа;  
- постављањем Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о хемикалијама  на порталу е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа;
- постављањем Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о хемикалијама  на интернет страници Архус центра Подгорица www.архусцг.ме, Архус центра Никшић инфо@озон.орг.ме и Архус центра Беране www.архусцентри.ме.
- у форми трибине која ће бити одржана у понедељак 18. априла 2016. године у мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 11:00 х.

3. Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о хемикалијама.

4. Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије доставити у писаној или електронској форми до 5. априла текуће године Министарству одрживог развоја и туризма на сљедећи начин:
- на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  
- на портал Е-Управе или
- преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о хемикалијама)
- Контакт особа за координацију консултација је: Јелена Ковачевић, е-маил јелена.ковацевиц@мрт.гов.ме тел,  020 446 237, Фаx: +382 20 446 215.