Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту закона о заштити природе

Датум објаве: 30.07.2015 16:54 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ
О НАЦРТУ ЗАКОНА О ЗАШТИТИ ПРИРОДЕ

ПРОГРАМ РАСПРАВЕ:
1. Јавна расправа ће трајати до 10. септембра 2015. године.

2. Јавна расправа се организује:
- постављањем Нацрта закона о заштити природе на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа;  
- постављањем Нацрта закона о заштити природе на портал е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа;  
- постављањем Нацрта закона о заштити природе на интернет страници Архус центара www.архусцентри.ме .
- у форми трибине која ће бити одржана у петак 4. септембра 2015. године у мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 10:00 х.

3. Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Нацрта закона о заштити природе .

4. Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије доставити у писаној или електронској форми до 10. септембра текуће године Министарству одрживог развоја и туризма на сљедећи начин:
- на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма: јавна.расправа@мрт.гов.ме;  
- на портал Е-Управе; или
- преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрт закона о заштити природе ).

- Контакт особа за координацију консултација је: Милена Батаковић, е-маил милена.батаковиц@епа.орг.ме  тел., 020 446 531, Фаx: +382 20 446 215.