Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Државне студије локације "Дио Сектора 56" и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Датум објаве: 10.10.2012 13:22 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Обавјештава се јавност да ће се у периоду од 10.10.2012. до 10.11.2012. године, одржати

Јавна расправа

о Нацрту Државне студије локације "Дио Сектора 56" и Нацрту Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину

Јавна расправа ће се одржати у организацији Министарства одрживог развоја и туризма.

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Државном студијом локације и предложеним планским рјешењима. Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Државне студије локације.

У току јавне расправе, у сарадњи са Општином Бар, биће организован округли сто на којем ће Нацрт планског документа и Нацрт извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину бити презентирани од стране Обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Бару 15.10.2012. године од 11-13 х у Сали Скупштине Општине.

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт планског документа и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бригаде број 19, ИИИ спрат, канцеларија бр. 309, од 10 до 13 часова, као и у Секретаријату за уређење простора, комуналне – стамбене послове и заштиту животне средине Општине Бар, сваког радног дана од 11 до 15 часова.

Нацрт Државне студије локације и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ће бити доступни и на Порталу еУправе, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме  или директно на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.

Овдје можете да преузмете Нацрт Детаљног просторног плана и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

01 Нацрт плана Државне студије локације дио сектора 56
02 Нацрт Стратешке процјене утицаја ДСЛ-а дио сектора 56
03 Намјена површина
04 План саобраћаја, парцелизације, нивелације и регулације