Мања слова Већа слова РСС
>

Најава: Министар Радуловић у радној посјети СР Њемачкој

Најава: Министар Радуловић у радној посјети СР Њемачкој
Датум објаве: 23.10.2019 12:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић предводиће делегацију институције на чијем је челу 24. октобра у Берлину, када ће одржати низ састанака са представницима њемачког Бундестага и Савезног министарства за привредну сарадњу и развој.

Радуловић ће са њемачким парламентарцима и представницима извршне власти разговарати на тему заштите животне средине, те потенцијалним пројектима када је у питању одрживи развој и о туризму.

Почетак званичне посјете резервисан је за састанак са предсједником Одбора за туризам Бундестага Себастијаном Минценмајером и пет чланова тог тијела, а затим са члановима Радне групе за околину посланичке фракције Савез 90/Зелени у Бундестагу.

Договорени су и састанци са савезном министарком за околину, заштиту природе и безбједност нуклеарних реактора (БМУ) Свенијом Шулце и званичан сусрет са Зилвијом Котлинг - Ул, предсједницом Одбора за околину, заштиту природе и безбједност нуклеарних реактора Бундестага.

Обавјештавамо медије да ће снимци састанака и изјаве бити обезбијеђене током дана, 24. октобра 2019. на Владином серверу.