Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење:Национална туристичка организација Црне Горе на семинару туристичког менаџмента у Хаинхоу (НР Кина)

Саопштење:Национална туристичка организација Црне Горе на семинару туристичког менаџмента у Хаинхоу (НР Кина)
Датум објаве: 26.09.2017 11:15 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Национална туристичка организација Црне Горе учествује на семинару туристичког менаџмента који се одржава од 21-26. септембра у кинеском граду Хаинхоу. Семинар туристичког менаџмента организовале су Влада Црне Горе и Влада НР Кине у циљу размјене искустава земаља, посебно у области туризма који представља једну од најважнијих привредних грана у свијету.

Домаћин семинара је Wан Ранмин, директор тренинг центра Хаинан провинције, а семинар је спонзорисан од стране Министарства трговине републике Кине. Семинар је замишљен да успостави добру корисну и пријатељску сарадњу измедју НР Кине и Црне Горе као и да кроз заједничку размјену искустава и знања у сферама екомоније и туризма допринесе бржем развоју земаља учесница уз представљање социјалних и економских развојних процеса.

На семинару туристичког менаџмента у Кини поред Националне туристичке организације Црне Горе, учествују и представници Општине Тиват, локалних туристичких организација Подгорице, Цетиња, Котора, Бара, Мојковца, Берана, Пљеваља, Бијелог Поља, Никшића и Плава, Националног парка „Ловћен“ и Парка природе Пива. Представници Црне Горе ће овом приликом настојати да сагледају све развојне и туризмолошке предности кинеских провинција, у циљу бржег и ефикаснијег развоја свих економских бранши у нашој земљи, са посебним освртом на туризам.


ПР служба Националне туристичке организације