Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Промоција љетње туристичке понуде Црне Горе у Бања Луци

Саопштење: Промоција љетње туристичке понуде Црне Горе у Бања Луци
Датум објаве: 02.06.2016 12:16 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Након успјешне промоције на тржишту Србије, презентација љетње туристичке понуде за сезону 2016. наставља се и на тржишту Босне и Херцеговине. Национална туристичка организација је у сарадњи са локалним туристичким организацијама Бара, Будве, Херцег Новог и Тивта представила своју понуду 1.јуна у Бања Луци.

Презентацији су присуствовали представници медија: телевизија Елта ТВ, АТВ, РТРС и БН ТВ, Радио РС, Блица, Независних новина, Глас Српске, Мондо.ба, новинских агеницја СРНА и ИБНА, као и туристичких агенција: Унис Тоурс, Арс Тоурс, Нова, Травел Оффице, ВТТИ Травел, Зептер Пасспорт, Градишка, Себастијан Тоурс, Ин Травел.

Том приликом присутни су упознати са понудом, цијеновним аранжманима у хотелском и приватном смјештају, каленадаром догадјаја и новим инфраструктурним пројектима. Представнике агенција највише је интересовала понуда приватног смјештаја и могућности за повезивање са туристичким агенцијама из Црне Горе који нуде овај вид смјештајних капацитета. Такође, понуда Црне Горе представљена је у оквиру јутарњег и поподневног програма ТВ станица из Бањалуке.

Подршку промоцији је пружила Туристичка организација града Бања Луке, а наредна презентација биће организована у Сарајеву.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе