Manja slova Veća slova RSS
>

Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava zainteresovanu javnost o produžavanju trajanja javne rasprave

Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava zainteresovanu javnost o produžavanju trajanja javne rasprave
Datum objave: 13.10.2020 08:17 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo održivog razvoja i turizma
obavještava zainteresovanu javnost o produžavanju trajanja javne rasprave

O NACRTU DRŽAVNE STUDIJE LOKACIJE "SEKTOR 6" (BIJELA - RT SV. NEĐELJA) I NACRTU IZVJEŠTAJA O STRATEŠKOJ PROCJENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

 

Uzimajući u obzir tehnički propust prilikom objavljivanja Javne rasprave o Nacrtu Državne studije lokacije "Sektor 6" (Bijela - Rt Sv. Neđelja) i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava zainteresovana pravna i fizička lica da se trajanje javne rasprave produžava do 27.10.2020. godine.

Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19 u Podgorici, zaključno sa 27.10.2020. godine.

U toku javne rasprave, dana 06.10.2020. godine, od 11-13h u Velikoj sali Opštine Herceg Novi, prethodno je održana prezentacija Nacrta planskog dokumenta, od strane rukovodioca izrade plana.

Nacrt planskog dokumenta i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu dostupni su na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma: http://www.mrt.gov.me/rubrike/javna_rasprava/