Мања слова Већа слова РСС
>

Листа невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву на јавни конкурс за финансирање програма сузбијања нелегалног начина одлагања отпада и ажурирање пописа неуређених одлагалишта

Листа  невладиних организација  које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву на  јавни конкурс за финансирање програма сузбијања нелегалног начина одлагања отпада и ажурирање пописа неуређених одлагалишта
Датум објаве: 16.09.2019 13:04 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Листа невладиних организација и недостаци у пријавама на јавни конкурс:

1. Еуромост Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава.
2. Бјелопољски демократски центар Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава и доставити изјаву да невладина организација окупља одговарајући стручни кадар.
3. Жупа у срцу Никшић, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава.
4. Удружење биолога Црне Горе „Целлула“ Подгорица, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава.
2. Схарк теам Бијело Поље, у обрасцу за пријаву на првој страни навести назив јавног конкурса на који се односи пријава и тражени износ прилагодити оквирима финансијских граница постављених конкурсом.

Наведене недостатке је потребно исправити и доставити у року од 5 дана. Послати поштом и на е-маил: бранка.миласиновиц@мрт.гов.ме.