Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о тексту Нацрта закона о заштити климе

Јавна расправа о тексту Нацрта закона о заштити климе
Датум објаве: 23.11.2018 11:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Сл. лист ЦГ", бр. 041/18) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ О ТЕКСТУ НАЦРТА ЗАКОНА О ЗАШТИТИ КЛИМЕ

Вријеме трајања јавне расправе: од 23. новембра 2018. године до 14. децембра 2018. године.
Начин спровођења јавне расправе (одржавање округлих столова, трибина и презентација, са наведеним мјестом и датумом одржавања):
- постављањем Нацрта закона о заштити климе на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма;
- постављањем Нацрта закона о заштити климе на порталу е-управе;
- у форми трибине која ће бити одржана у уторак 11. децембра 2018. године у Мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 10:00 х.

Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Нацрта закона о заштити климе.

Адреса и начин достављања примједби, предлога и сугестија: на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  на портал е-Управе или преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрт закона о застити климе.зипНацрт закона о заштити климе’’).

Молимо Вас да своје примједбе и сугестије уносите у табелу за коментаре.

Овдје можете да преузмете прелиминарни РИА образац за Закон о заштити климе

Име и презиме службеника у министарству задуженог за давање информација о поступку јавне расправе - Јелена Бан (тел: 020/446-350; емаил: јелена.бан@мрт.гов.ме).  

Назив организационе јединице Министарства која је одговорна за припрему Нацрта закона о заштити климе: Директорат за климатске промјене и медитеранске послове.