Manja slova Veća slova RSS
>

Saopštenje: Promocija Crne Gore / Fotografije Kotora, Porto Montenegra i Svetog Stefana osvanule na zgradi u Njujorku

Saopštenje: Promocija Crne Gore / Fotografije Kotora, Porto Montenegra i Svetog Stefana osvanule na zgradi u Njujorku
Datum objave: 24.06.2016 11:56 | Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Ispis Štampaj stranicu


Na zgradi u Njujorku postavljena je svetleća reklama, na koju niko od prolaznika ne ostaje ravnodušan. Na zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini Brodway-a i Time square-a, trga poznatog po najskupljim i najefektnijim reklamama na svijetu, na velikom elektonskom ekranu smjenjuju se fotografije Starog grada Kotora, luksuznog kompleksa Porto Montenegra i Aman Svetog Stefana. O ekskluzivnosti lokacije gdje se nalazi reklama govori i to što se na suprotnoj strani ulice, nalazi sjedište i poslovni toranj Bank of America, čiji su najatraktivniji prostori okrenuti ka ovoj reklami.

Ova reklamna kampanja rezultat je uspješne saradnje Ministarstva održivog razvoja i turizma i Generalnog Konzulata Crne Gore u Njujorku.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija planiraju da u narednom periodu u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u SAD-u intenziviraju promociju na američkom tržištu, a krajem jula Crnu Goru će posjetiti američka televizijska kuća ASSOCIATED TELEVISION INTERNATIONAL koja će snimati emisije „Laura McKenzie Traveler“ i „Elizabeth Stanton's Great Big World“ . Emisije se bave prikazivanjem kulture, hrane, prirode i ponude svjetskih turističkih destinacija. Snimaće se 2 epizode sa popularnim američkim glumcima, a cilj je prikazati prirodne ljepote koje Crna Gora, kao turistička destinacija nudi.

PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore