Мања слова Већа слова РСС
>

Саопштење: Промоција Црне Горе / Фотографије Котора, Порто Монтенегра и Светог Стефана освануле на згради у Њујорку

Саопштење: Промоција Црне Горе / Фотографије Котора, Порто Монтенегра и Светог Стефана освануле на згради у Њујорку
Датум објаве: 24.06.2016 11:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


На згради у Њујорку постављена је светлећа реклама, на коју нико од пролазника не остаје равнодушан. На згради која се налази у непосредној близини Бродwаy-а и Тиме сqуаре-а, трга познатог по најскупљим и најефектнијим рекламама на свијету, на великом електонском екрану смјењују се фотографије Старог града Котора, луксузног комплекса Порто Монтенегра и Аман Светог Стефана. О ексклузивности локације гдје се налази реклама говори и то што се на супротној страни улице, налази сједиште и пословни торањ Банк оф Америца, чији су најатрактивнији простори окренути ка овој реклами.

Ова рекламна кампања резултат је успјешне сарадње Министарства одрживог развоја и туризма и Генералног Конзулата Црне Горе у Њујорку.

Министарство одрживог развоја и туризма и Национална туристичка организација планирају да у наредном периоду у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у САД-у интензивирају промоцију на америчком тржишту, а крајем јула Црну Гору ће посјетити америчка телевизијска кућа АССОЦИАТЕД ТЕЛЕВИСИОН ИНТЕРНАТИОНАЛ која ће снимати емисије „Лаура МцКензие Травелер“ и „Елизабетх Стантон'с Греат Биг Wорлд“ . Емисије се баве приказивањем културе, хране, природе и понуде свјетских туристичких дестинација. Снимаће се 2 епизоде са популарним америчким глумцима, а циљ је приказати природне љепоте које Црна Гора, као туристичка дестинација нуди.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе