Мања слова Већа слова РСС
>

Продужење јавне расправе о Нацрту закона о уређењу простора и изградњи објеката

Датум објаве: 23.12.2015 15:56 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу


Имајући у виду интересовање за Нацрт закона о уређењу простора и изградњи објеката и захтјеве исказане у досадашњој јавној расправи, Министарство одрживог развоја и туризма обавјештава заинтересовану јавност да се ПРОДУЖАВА ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И ИЗГРАДЊИ ОБЈЕКАТА за 20 дана и да ће трајати до 26. јануара 2016. године.

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт закона о уређењу простора и изградњи објеката могу се доставити Министарству одрживог развоја и туризма, на адресу ИВ Пролетерске бригаде 19, Подгорица или на е-маил: јавна.расправа@мрт.гов.ме.  

Након завршетка расправе, Министарство ће сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће бити објављен на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма и порталу е-управе, у року од 10 дана од дана завршетка јавне расправе.

Нацрт закона о уређењу простора и изградњи објеката, са образложењем, налази се на интернет страници Министарства хттп://www.мрт.гов.ме/министарство,  као и на порталу е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа.