Мања слова Већа слова РСС
>

Јавна расправа о Нацрту Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем Црне Горе

Датум објаве: 29.12.2014 08:58 | Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Испис Штампај страницу Доwнлоад Доwнлоад


Обавјештава се јавност да ће се одржати Јавна расправа о Нацрту Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем Црне Горе (НС ИУОП ЦГ), у периоду од 30.12.2014. до 09.02.2015.г.

Циљ Јавне расправе је да се на организован, структуиран и пријемчив начин стручна и лаичка јавност упозна са Нацртом Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем Црне Горе (НС ИУОП ЦГ). Од Јавне расправе се очекује да подстакне стручњаке и ширу јавност да се укључе у процес расправе и дају конкретне приједлоге, мишљења и коментаре на Нацрт Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем Црне Горе (НС ИУОП ЦГ).

У току јавне расправе, биће организован округли сто на којем ће Нацрт Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем Црне Горе (НС ИУОП ЦГ)  бити презентован од стране обрађивача.

Округли сто ће се одржати у Подгорици 30.01.2015. године од 11 до 13 часова у Министарству одрживог развоја и туризма (Ул: ИВ Пролетерске бригаде број 19, мултимедијална сала на приземљу).

Како би се обезбиједили оптимални услови за увид заинтересованих субјеката и давање евентуалних сугестија и примједби, Нацрт Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем Црне Горе (НС ИУОП ЦГ) ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе у:

Министарству одрживог развоја и туризма, ИВ спрат, канцеларија бр. 424, од 10 до 13 часова. 

Нацрт Националне стратегије интегралног управљања обалним подручјем ће бити доступан и на сајту Министарства одрживог развоја и туризма www.мрт.гов.ме и на сајту е - управе, а примједбе и сугестије могу се слати путем е-маил-а: јавна.расправа@мрт.гов.ме  или директно доставити на архиву Министарства одрживог развоја и туризма.